marți, 23 noiembrie 2010

A incercat cineva...

...vopseaua de par Syoss? Sunt foarte curiaosa si ma tenteaza de mult timp sa o incerc, insa nu cunosc pe nimeni care sa isi fi format o parere despre ea. Si nici pe net nu am gasit review-uri ok :(

vineri, 19 noiembrie 2010

Dar eu sunt (inca) tanara...


Am fost miercuri la Sephora sa imi cumpar samponul si balsamul meu preferat Yes to Tomatoes, mi-am mai aruncat ochii pe niste truse noi de farduri Sephora, m-a intampinat un sales (tip) destul de ok si mult mult mai competent decat tutele peste care dau cel mai adesea in Sephora...
S-a intamplat ca tot el sa imi incaseze banii la casa, sa imi ambaleze "bidoanele" si sa imi ofere mostre de crema de zi si de noapte...de la Clarins...ce incantare, mi-am zis eu.
Ajung acasa, entuziasmata de creme si constat: 40+. Ohhh, my God!! Nu stiu cine m-a mai jignit asa in viata asta. Cum naiba? Am doar 27 de ani si o repulsie drastica fata de orice crema antirid, daramite sa fie si targetata. Si oricum arat mult mai tanara de 27 de ani. Eram in mall Baneasa si m-am asezat la o masa langa trei tipi, iar acestia faceau pariuri intre ei daca am 16 ani si comentau ostentativ la adresa mea. Asta pana cand a venit iubitul meu cu Burger King-ul.
40+! E revoltator! Daca vedeam asta in magazin ii aruncam mostrele in fata...Oamenii astia pur si simplu nu isi dau seama...
Barbat fiind, si oricat de competent parea si oricat ar fi stat cu nasul printre treburi d-astea femeiesti, tot nu o sa inteleaga el sufletul de femeie...

luni, 8 noiembrie 2010

Masca pentru ten si crema hidratanta Yes to Tomatoes

Iata ca ma tin de promisiune si revin cu un review si pentru celelalte 2 produse din minisetul Yes to Tomatoes. Samponul si balsamul pentru volum mi-au placut foarte mult.
Dar cel mai tare ma incanta ideea aplicata de cei de la Yes to Carrots de a forma miniseturi contracost cu produsele lor, astfel incat acestea sa poate fi testate de cele pe care le atrag. Mi se pare mult mai "fair" decat sa stai sa te milogesti de incompetentele de la Sephora sa iti ofere si tie diverse mostre sau fenomenul de oferire de mostre "pe sub mana". Iar pretul de 30 de lei pentru un miniset de 4 produse cu o cantitate mult mai mare decat intr-o mostra, mi se pare foarte ok. Parerea formata despre produse in urma utilizarii lor in repetate randuri este una destul de corecta.
Masca pentru ten Yes tot Tomatoes - am folosit-o cu mare placere, pentru ca mi-a placut mult. Nu stiu cum am reusit insa, ca dupa cateva aplicari, sa constat ca este pentru ten mixt. De obicei citesc etichetele produselor chiar cu mare atentie, insa de data aceasta mi-a scapat acest detaliu. Teoretic, deci, nu mi s-ar potrivi deloc aceasta masca, eu avand tenul uscat, deshidratat. Mi-a placut insa, pentru ca lasa tenul extrem de fin, catifelat si uniformizeaza culoarea tenului.

Se aplica pe tenul curat, se lasa sa actioneze 5 minute, timp in care se intareste pe fata, dupa care se indeparteaza cu apa sau cu o discheta umezita. Bineinteles ca in timpul asta apare senzatia de intindere a pielii, senzatia ca masca "tine".
Eu aplic masca inainte de baie, iar dupa baie imi mai sterg bine tenul cu lotiunea tonica Clinique (my favorite) si apoi aplic crema hidratanta (in prezent de la Avene).
Imi place senzatia de improspatare pe care mi-o ofera masca. As recomanda-o oricarui tip de ten, cu atat mai mult cu cat este dedicata tenului mixt. Eu nu am simtit deloc cum ca mi-ar usca si mai tare tenul, iar hidratarea tenului se poate tine sub control cu ajutorul cremelor dedicate, aceasta nu este treaba exclusiva a unei masti oricum.
Crema pentru fata Yes tot Tomatoes - imi place consistenta sa , destul de grasa, fara insa a fi scarbos de uleioasa, insa nu este suficient de hidratanta pentru tenul meu uscat. Nu as putea folosi aceasta crema pe post de principala crema a mea pentru hidratare. Insa mi se pare perfecta de aplicat inaintea fondului de ten. Are o textura lejera si foarte placuta. Si miroase superb. Stiu ca nu este un criteriu de baza si stiu ca multe dintre voi sunteti exasperate sa cititi asta intr-un review al unei creme, insa pentru mine conteaza destul de mult. V-am mai spus ca este un chin sa aplic baza pentru machiaj de la Avon, nu? Un miros insuportabil pentru un produs oricat de eficient ar fi, ma face sa renunt la produsul respectiv. Dar nici mirosul extraordinar al acestei creme nu ma poate convinge sa o folosesc ca solutie de hidratare ci doar inaintea bazei de machiaj.

Oricum in privinta mirosului demential al acestei game, voi ramane cu mirosul din sampon, balsam si din masca pentru ten. Cea din urma costa circa 70 de lei la Sephora, dar recipientul cred ca este pentru cel putin un an. Crema hidratanta nu stiu ce pret are pentru ca nu mi se potriveste si nu m-am interesat de ea.

luni, 1 noiembrie 2010

Ce nu as purta...

Camelcutza m-a pus pe ganduri in legatura cu ce nu as purta niciodata si desi am aceste principii bine intiparite “in my dress code”, nu m-am gandit niciodata sa centralizez o lista, dar iata ca e o buna ocazie sa incerc, desi sigur mi-au scapat atatea:
- UGG – horror

- Geaca de fas - referitor la acestea, chiar nu am nimic impotriva lor, dar pur si simplu nu sunt genul meu on daily basis. Consider necesar ca orice femeie (deci si eu) sa aiba o geaca de fas mai groasa in sifonier. Eu o folosesc pe a mea doar cand merg la munte, toamna - iarna. Sa nu mai vorbesc insa de combinatia fatala tocuri cui cu varf ascutit cu geaca de fas si geanta imitatie de piele sau vinilin. Hm!

- Ruj rosu sau foarte inchis sau aprins la culoare

- Incaltaminte sport zi de zi. Port foarte rar incaltaminte sport (nu tenisi, pe care ii urasc), doar cand merg la munte sau fac sport si foarte foarte rar cand merg la cumparaturi la hypermarket.

- Caciula - asta nu port nici la munte macar. De fapt nu prea port nimic pe cap. Iarna trecuta, la -15 grade mi-am cumparat o palarie tricotata neagra, dar nu prea am purtat-o, desi imi place, mi se pare ok, dar strica volumul parului...iar baba...frumusete...you know.

- Prea multe culori simultan

- Sandale romane

- Prea multe accesorii – imi plac tinutele simple si destul de clasice (Coco, my dear). Nu port bijuterii, tinte, brizbrizuri

- Haine de lac

- Lady Gaga style – si aici nu m-as referi doar la tinutele sale de scena, pentru ca pot sa fac diferenta intre scena si real life. Adica eu stiu sa fac diferenta asta, pentru ca Lady Gaga sigur nu stie. Am vazut-o in niste tinute de strada…oooohh…de aceea am si simtit nevoia sa o mentionez. Pacat de vocea si melodiile sale…

In mod sigur mai sunt muuulte altele, dar tema este chiar haioasa, m-a bufnit rasul in timp ce scriam, inchipuindu-mi fel de fel…