sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Mi-as dori...

Sa am mai mult timp liber, sa ma ocup mai mult de blog, sa petrec mai mult timp pe net printre lucrurile care ma intereseaza si sa citesc o carte de suflet pe care mi-am cumparat-o din Torino...

vineri, 25 noiembrie 2011

Paleta NYX Velvet Rope


Este o paleta cu 10 farduri Nyx, care pur si simplu mi-a luat ochii de cum am vazut-o, pentru ca sunt exact culorile mele preferate in materie de make up si care pe deasupra au fost si foarte in voga in acest sezon.
Nu am mai avut pana acum farduri Nyx, iar daca eram un pic sceptica in privinta calitatii lor, pot sa spun ca imi plac fooarte foarte mult, aproape mai mult decat orice alt fard din aceasta clasa.


Nu sunt deloc prafoase, sunt foarte pigmentate si se impaca foarte bine cu pensulele mele, astfel incat se aplica foarte foarte ok si se intind exact cum ar trebui. Nu stiu cat de mult rezista pe pleoape fara primer, insa cu TFSI se impaca de minune.
It's a must!

marți, 22 noiembrie 2011

duminică, 20 noiembrie 2011

Blephagel


Cand am avut problemele acelea la ochi si m-a chinuit blefaroconjunctivita mai bine de doua saptamani, pe langa tratamentul exclusiv medical cu alifie si picaturi, doctora mea mi-a recomandat sa folosesc si Blephagel. Este un gel pentru igiena pleoapelor si genelor (zona care medical se numeste blefaree, iar inflamatia zonei se numeste blefarita).
Mi-a placut la nebunie senzatia pe care o lasa pe pleoape si m-a ajutat mult in acea perioada cand pleoapele mele aratau de parca erau oparite. Cumplit de iritate si cu denivelari. La aplicare gelul lasa o senzatie usoara de racoare. Este transparent si fara miros, nu ustura, nu ofera nicio senzatie incomoda si ofera o senzatie de puritate pe care nu mi-o ofera niciun demachiant. Plus ca nu lasa zona absolut deloc grasa, ci pura.
Observasem ca scrie pe el ca este pentru igiena ZILNICA a pleoapelor si genelor, si pentru ca mi-a placut atat de mult, i-am cerut doctorei mele mai multe detalii, dar ceea ce ma interesa cel mai mult era daca il voi putea intr-adevar folosi zilnic si dupa ce scap de probleme. Temerea mea era ori ca in timp nu isi va mai face niciun efect, dar doctora m-a linistit spunandu-mi ca nu poate fi vorba de asa ceva, si oricum mai exista o solutie mai puternica pentru aceasta zona, dar care da usturimi la aplicare (ufff), fie imi era teama ca o sa ajung dependenta de produs si nu voi mai putea sa stau o zi fara sa il folosesc, dar iarasi m-a asigurat ca nu este cazul.
De atunci il folosesc de cateva ori pe saptamana, aproape zilnic, dupa demachiere si cred ca o parte din meritul de a nu mai avea probleme il are si acest produs, in conditiile in care ma machiez des, port lentile de contact, iar gradul de igiena cu ochii, lentile si produse de make up este la acelasi nivel ca intotdeauna.
V-am mai spus pana acum ca ori de cate ori imi scot sau aplic lentilele folosesc sapun puternic dezinfectant si folosesc numai servetele pentru a-mi sterge mainile de apa? in niciun caz nu prosopul uzual, iar asta este extrem de important.
Mi se mai intampla uneori ca pe pleoape, la linia genelor sa imi apara mici cojite. Am inteles ca pot fi atat de la solutia de lentile de contact, dar mai ales de la baza pentru machiaj, iar despre Too Faced Shadow Insurance chiar pot sa declar ca usuca pleoapele. Bine pe langa toate binefacerile, asta chiar nu este grav. Nu este grav, atata timp cat exista creme hidratante, dar mai ales acest gel. Cand imi apar cojite ma sterg imediat cu Blephagel cu o discheta demachianta, cate o parte pentru fiecare ochi, iar aspectul acela dispare instant. O cantitate cat un bob de fasole pentru fiecare ochi este absolut suficienta, aproape zilnic, si scap de orice amenintare din punct de vedere estetic sau igienic.
E un produs minunat, costa circa 20 de lei, iar un tub tine cam 2 - 3 luni.